Liisa Valve-Mäntylä

Liisa Valve-Mäntylä

Olen päätoiminen työnohjaaja ja työnohjauksen kouluttaja. Ohjaan esimiehiä, asiantuntijoita, tiimejä ja johtoryhmiä. Näen työni osana työn ja yhteisöjen kehittämistä.

Rehellinen puhe työstä avaa ymmärrystä itseen ja toisiin osana työn kokonaisuutta. Asiakkaan näkökulma vahvistuu. Innostun vilpittömästä halusta pureutua arjen tiukkoihinkin työtilanteisiin. Repliikki ’mitä se minulle kuuluu, mitä minä teen’ elokuvasta Käpy selän alla naurattaa minua – ehkä juuri siksi, että pidän pysähtymistä oman työn tarkasteluun niin tärkeänä.  On riemullista, kun asiakas uskaltaa tutkia omaa tekemistään tai yhteistyötä, kokeilee uutta ja herättelee eloon kuolleita kulmia. Parhaimmillaan organisaation tavoitteet ja työntekijän omat pyrkimykset löytävät toisensa tavalla, joka tuottaa parempaa palvelua, hyvinvointia ja ammatillista kasvua. Voimavarat tulevat käyttöön.

tyovirtaaTyönohjaustyön ohjaaminen ja kehittäminen on erityisosaamistani. Tällä saralla asiakaskuntani ulottuu työnohjaajaopiskelijoista erittäin kokeneisiin työnohjauksen ammattilaisiin. Erityistaitojani ovat myös monipuoliset konkretisoivat työtavat erityisesti yksilöohjauksessa ja – coachingissa.

050 5055882

liisa.valve@kolumbus.fi

www.työvirtaa.fi